Contact

Adres:

Grote Weteringdijk 14

8167 PR Oene

Telefoon:     06 23 26 66 28

E-mail:          info@oenerkijktuin.nl

Facebook:   www.facebook.com/oenerkijktuin

Pinterest:    www.pinterest.com/oenerkijktuin

Bezoek onze Facebookpagina en klik op “vind-ik-leuk”. U krijgt dan bericht  wanneer we foto’s en informatie over planten en producten plaatsen.

Op Pinterest vindt u een overzicht van verschillende groepen van bij elkaar horende planten, bijvoorbeeld groen blijvende planten, paarse vaste planten, bodembedekkers, decoraties enz.

Openingstijden:

Na september 2012 hebben we geen vaste openingsdagen en -tijden meer. We zijn open als we thuis zijn. Wilt u niet voor niets komen belt u dan even. Als we open zijn dan vermelden we dit op de “home”-pagina.

Telefoonnr: 06 23 26 66 28.
E-mail: info@oenerkijktuin.nl
Entree voor de tuinbezichtiging bedraagt € 2,50 per persoon.

Routebeschrijving:

Het adres is Grote Weteringdijk 14 in Oene. Vanuit het dorp Oene rijdt u over de Houtweg richting Olst. Zodra u het dorp uit bent ziet u aan uw linkerhand korenmolen Werklust; u zit op de goede weg.
Na ongeveer 1 km gaat u een bruggetje over (over de Grote Wetering). Direct over de brug gaat u rechtsaf de Grote Weteringdijk op. Na 200 m vindt u De Oener Kijktuin op nummer 14.
Komt u er toch niet uit dan vindt u midden in het dorp bij de kerk een informatiebord met alle wegen en straten van Oene en omgeving.