Alternatieve Kerstmarkt op 6, 7 en 8 december 2018

We houden al een paar jaar geen kerstmarkt meer, maar we hebben nog wel een magazijn vol met mooie kerstspullen. Ik zeg vaak: als ik een goed doel wist die alles wil hebben, dan kunnen ze alles meekrijgen. Dat bracht me op het idee om het zelf te organiseren. We hebben de tent weer opgezet en helemaal gevuld met kerstdecoratie en iedereen mag pakken wat hij of zij wil. Je mag zelf bepalen wat je wilt geven en dat geld gaat dan in een bus voor een nader te bepalen goed doel. Je kunt via een e-mail vòòr 1 december opgeven welk doel je aanspreekt. Wij kiezen dan het doel wat het meest is genoemd. 
Dus: alles wat in de tent staat of ligt is gratis en je donatie gaat volledig naar dit goede doel. Alles wat na 8 december over blijft gaat naar de kringloop.

1 december 2018. Keuze van het goede doel.

Met een grote meerderheid van stemmen is als goed doel gekozen:

Hospice Casa Vera in Oene (Epe).

In de winkel staat ook een tafel met vogeltaarten, gemaakt en geleverd door de vrijwilligers van de hospice. Uiteraard gaat de opbrengst hiervan ook volledig naar Casa Vera.

9 december 2018. Opbrengst tbv Hospice Casa Vera.

Iedereen die gedoneerd heeft en/of een vogeltaart heeft gekocht hartelijk bedankt. De totale opbrengst van deze kerstmarkt is          € 750,-. Een prachtig resultaat.