Op de TV bij Binnenste Buiten

Datum 21 oktober 2015
Als u klikt op “De Oener Kijktuin in Binnenste Buiten” dan ziet u het deel van de uitzending over de kijktuin. Er zit wel reclame vooraf, maar dat is maar kort. 
Datum 18 oktober 2015
Op dinsdag 20 oktober komen wij op de televisie. In het nieuwe TV-programma “Binnenste Buiten” van de KRO/NCRV op NPO-2 is één van de onderdelen een rondgang door De Oener Kijktuin. Het programma kent meerdere onderwerpen over bijzondere huizen of interieurs, koken en de natuur of tuinen. De uitzending begint om 18.45 uur en duurt totaal ongeveer een half uur. Het onderdeel over onze tuin duurt waarschijnlijk zo’n 5 minuten, opgedeeld in meerdere momenten tijdens de gehele uitzending. Wij hebben zelf ook nog niets gezien van de opnames. Deze hebben plaatsgevonden in de 2e helft van augustus.
Wij vonden het een erg leuke ervaring en hopen dat jullie het ook leuk vinden om naar te kijken. Naast promotie van onze tuin is het ook leuk om weer iets van Oene op de TV te hebben.
We hebben nog een aantal mooie planten en heesters in de verkoop. Bijvoorbeeld de Saxifrage cortusifolia ‘Rubrifolia’ (een prachtige najaarsbloeiende plant met rood blad en witte bloemen) en de Ampelopsis glandulosa ‘Maximowiczii’ (een bijzondere klimmer met mooie bessen in verschillende kleuren; zie de foto).
Ampelopsis Glandulosa
Ampelopsis Glandulosa