Open Tuindagen Groei & Bloei

Het komende weekend (15 en 16 juni) doen wij mee met de Open Tuindagen van Groei & Bloei. Hieronder vindt u de informatie uit de nieuwsbrief van Groei & Bloei afdeling Noord-Veluwe.

De Groei&Bloei Nationale Tuinweek wordt als altijd weer afgesloten met het Groei&Bloei Landelijke Open Tuinen Weekend. Het thema van dit jaar is: De Levende Tuin. In een Levende Tuin kun je de natuur zien, voelen, ruiken en proeven. Zo wordt het rondom je eigen huis fijner en gezonder voor mensen en dieren. In de tuinen die dit weekend open zijn, kun je dat allemaal ervaren.
En in enkele tuinen is nog meer te beleven. Er zijn er dieĀ  planten verkopen. In een van de tuinen is een expert op het gebied van beplanting aanwezig om je te helpen zelf een Levende Tuin te maken. En in een andere tuin wordt voorlichting gegeven over imkeren.

Als u op de volgende link klikt dan kunt u alle informatie lezen op de website van Groei & Bloei.

Op zondag is het ook vaderdag. Wij hebben voor vader leuke tuindecoraties in de verkoop en als hij van planten houdt uiteraard ook veel bijzondere soorten. Voldoende reden om bij ons een kijkje te komen nemen.