We zijn weer open

Na een voorzichtige start eind juni 2020 zijn we weer back in business, zoals dat heet. We hopen dat jullie de afgelopen maanden goed zijn doorgekomen. Al die tijd hebben wij praktisch geen contact met mensen gehad.

We beginnen met leuke acties om alles weer een beetje op gang te brengen.

  • Veel van mijn schilderijen worden verkocht tegen elk aannemelijk bod variërend tussen € 50,- en € 150,-.
  • Alles wat in de koopjesstal staat gaat voor 50%.

Ik heb er inmiddels een nieuwe hobby bij en dat is o.a. jasjes vermaken. Al jaren loop ik met het idee rond om van meerdere kledingstukken één uniek item te maken. Door de Corona had ik daar alle tijd voor.

We hebben natuurlijk ook geen grote hoeveelheid aan planten te koop staan, maar dat begint nu wel weer op gang te komen. Zo hebben we leuke planten voor in potten, zoals bijzondere klavertjes, vetplanten en zgn. zwart gras. Ook hebben we mooie Dahlia’s met donker blad en rode bloemen en we zijn blij dat we weer de Rhodochiton aan kunnen bieden. Dit is een éénjarige plant die zich overal aan hecht en tot aan de vorst bloeit met paarsrode klokjes. De weersvoorspelling is gunstig de komende dagen en dus zijn we in ieder geval vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020 open van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk regelmatig op onze startpagina, want daarop vindt u een link naar Google met openingsdagen en -tijden.